Monari
November 20, 2023

Bij Monari ben je aan het juiste adres om je garderobe te upgraden

By admin

Als je op zoek bent naar een nieuwe garderobe die casual is maar wel past bij jou als dame, dan kan je kijken bij het merk Monari. Je kan bij dit merk trendy outfits, sportieve outfits maar ook glamoureuze outfits aanschaffen. Het merk staat voor eigentijdse maar ook moderne ontwerpen die comfortabel zijn voor vrouwen die actief zijn. Daarnaast kan je de kledingstukken van dit merk eindeloos combineren terwijl je ook kan kiezen uit een groot assortiment van blazers, tops, shirts, vesten, jurken en broeken. 

De geschiedenis van het merk Monari

Monari is een Duits-Italiaans modemerk dat staat voor hoge kwaliteit en zich richt op vrouwelijke en stijlvolle kleding. Het merk is opgericht in 1986 in Toscane en is voortgekomen een suikerzakje dat naast een espresso werd geserveerd. De oprichters, Bernhard en Renate, zagen de naam op het zakje staan toen ze in de Italiaanse zon bij een traditioneel koffiehuis zaten. Het merk heeft de perfecte balans gevonden voor de sterke, verleidelijke vrouw vol met passie. 

Er wordt bij elk kledingstuk van Monari aandacht besteed aan detail en is geschikt voor elke gelegenheid. Je kan kiezen voor effen keuren, maar ook voor prints. Vrijwel elk kledingstuk heeft een glinsterend detail om te zorgen voor die glamoureuze look. Hierdoor wordt de Italiaanse mode naar jouw kledingkast gebracht. Je kan de kledingstukken van dit werk aanschaffen in de maten 36 tot en met 46. Onderling heb je de mogelijkheid om de collectie eindeloos te combineren. 

Voor elke gelegenheid kan je een set samenstellen

Een garderobe is niet compleet zonder complete sets te hebben voor verschillende gelegenheden. Soms heb je een zakenlunch, op andere momenten wil je casual uit eten. En dan heb je niet altijd de tijd of mogelijkheid om je om te kleden. Dus dan is het ideaal als je verschillende stijlen met elkaar kan combineren. Bij Monari heb je de mogelijkheid om deze verschillende stijlen eenvoudig met elkaar te combineren en bijvoorbeeld af te maken met een vest voor als het kouder wordt. 

En niet alleen de verschillende kledingstukken kan je van dit merk prachtig combineren, ook de verschillende prints of effen kleuren kan je combineren. Doordat je een ruime keuze hebt aan zowel prints als effen kleuren kan je van sommige kledingstukken een echte eyecatcher maken en in balans trekken met een ander kledingstuk. Zo kan je gaan voor een effen broek maar een trui met een print. Op die manier heb je de perfecte balans in je outfit maar kan je ook eindeloos afwisselen en combineren. 

Dit merk is wat voor jou als je op zoek bent naar vernieuwing!

Als je dus op zoek bent naar een vernieuwing of uitbreiding van je garderobe dan zit je bij het Duits Italiaanse merk Monari helemaal goed. Je kan als stijlvolle, moderne vrouw toch een chique kledingkast hebben en de verschillende outfits eindeloos combineren om zo dagelijks en modern gekleed te zijn. En doordat alle kledingstukken een (klein) detail hebben met een glinstering zorgt het ten alle tijden voor een glamoureuze look voor alle gelegenheden. 

Nog niet uitgeshopt? Het kledingmerk Summum heeft ook prachtige kleding van hoge kwaliteit!

Monari