November 23, 2020

De ideale handtassen: Gianni Chiarini en Burkely

By admin

Bent u op zoek naar de ideale handtas? Dit kan verschillend zijn voor ieder persoon en daarom kan het handig zijn om u eerst te verdiepen in wat u wilt hebben. Dit kan gaan om de stijl van de tas, fashionable of robuust of juist het materiaal van de tas, synthetisch of leer. Een grote variatie aan keuze dus. In dit artikel leest u meer over twee merken Gianni Chiarini en Burkely, die mooie tassen ontwerpen en produceren voor iedereen.

Gianni Chiarini tassen

Als u een tas van Gianni Chiarini op het oog heeft dan herkent u echt vakmanschap. De tassen worden namelijk gemaakt met 100 procent Italiaanse passie. Het zijn enige echte italiaanse tassen, zowel het ontwerp als de productie ervan. Gianni Chiarini tassen worden daarnaast alleen gemaakt met Italiaanse materialen. Gianni Chiarini is een Florentijnse ondernemer die gebruikt leer behoudt door de traditie van zijn familie. Zijn inzicht op de tassen markt zorgde ervoor dat de tassen wereldwijd verkocht worden en worden geëxporteerd. Gianni Chiarini tassen worden ongeveer 700.000 keer per jaar geproduceerd in een variatie aan ontwerpen, zowel de klassieke als de modieuze modellen zijn populair onder mannen en vrouwen. Elk ontwerp en alle materialen worden geproduceerd met de behoeften van het individu in het achterhoofd, om zo tot een mooie en kwaliteit tas te komen.

Burkely tassen

Burkely tassen worden gemaakt om het leven van een dynamisch persoon makkelijker te maken. Dit doen ze door hun passie en kwaliteit in hun product te steken. Zo maken zij een prachtige, praktische maar stijlvol design dat zijn plek heeft in de fashion trends van vandaag. Met een Burkely tas word leven comfortabeler, omdat het makkelijk in gebruik is en comfort geeft tijdens het dragen. Het leer van Burkely tassen wordt mooier met tijd en gebruik en elk product zal zijn eigen characteristieken krijgen in deze tijden. Dit geeft de charme van Burkely tassen. Het leer van Burkely tassen komt van de melkindustrie, hierdoor worden er geen onnodige dieren geslacht in het verkrijgen van het leer.