February 9, 2021

De nieuwste nachtmode trends voor 2021!

By admin

Nachtmode is de afgelopen jaren enorm gestegen in populariteit. Huiselijk comfort maakt plaats voor fashion en kwaliteit. Je ziet steeds meer mensen naar buiten gaan in trendy huispakken of een ‘two piece set’ gemaakt van comfortabele stoffen. Zeker in de tijd van de huidige pandemie zien we steeds meer comfortabele kleding tijdens meetings en in huis. Men hoeft immers veel minder de deur uit dan voorheen. Geen wonder dat er dus meer comfortabele kleding gedragen wordt. In deze blog zetten we aankomende fashion trends omtrent nachtmode in 2021 voor je op een rijtje. Dus pak die joggingsbroek, zet een kop thee en plof lekker neer op de bank.  

Het huispak 

Na de trend van de huispakken van Roy Donders zien we ze in alle kleuren en stoffen. Het mode-item is sinds een aantal jaren niet meer weg te denken uit de vrouwelijke garderobe. Mannen dragen ten opzichte van vrouwen een stuk minder huispakken. Deze pakken bestaan meestal uit één item, waarbij de broek en het jasje aan elkaar zijn genaaid. Het huispak is ook wel te vergelijken met een ‘onesie’. Onesies stonden bekend om haar gekke patronen.  Onesies met konijnen- tijger- of slangenprint, Je kunt het je zo gek niet bedenken. De onesie maakt plaats voor het ‘trendy’ uiterlijk van het huispak. Waarbij de iets elegantere stijl de overhand neemt. Mooie stoffen van fleece of satijn voor een betaalbare prijs.  

Oversized 

Oversized, OVERSIZED en nog eens oversized. Een fashiontrend die ook in het ‘mode straatbeeld’ niet onbekend is, vindt zijn weg eveneens naar de nachtmode. Oversized truien, hoodies en hemdjes; alles voor de nonchalante look. Voornamelijk een trend voor dames, waarbij gekozen wordt voor de aanschaf van een extra grote maat (meestal 2-3 maten groter). Een groot overhemd van je vriend of vriendin staat ook nog eens leuk. Het bloesje kun je prima na het slapen dragen tijdens het ontbijt of voordat je je klaarmaakt voor de nacht.  

De pyjamabroek 

Het modeitem dat zich al jaren in de garderobe van de gemiddelde man van 40+ bevindt, is eveneens een terugkerend fashionitem voor de nachtmode. Geruite pyjama broeken met wijde pijpen in leuke kleuren.