February 25, 2022

Trouwen in stijl: bruidegom editie

By admin

Trouwen is een grote mijlpaal in ieders leven. Het is een tijd om liefde en toewijding te vieren met vrienden en familie. Als bruid heb je honderden verschillende jurken, materialen, stijlen. Prachtig natuurlijk al die bruidsjurken, maar we moeten de bruidegom niet vergeten. De bruidegom moet ook kunnen stralen in zijn trouwpak. We bespreken in deze blog de diverse stijl opties en tips voor de bruidegom.

Trends

Het traditionele trouwpak heeft een donkere kleur hebben zoals zwart, navy of houtskool. De stof van het pak is meestal wol of katoen. Een linnen pak is niet aan te bevelen omdat het gemakkelijk kreukt en er niet erg gepolijst uitziet op zo’n speciale dag.

Naast het traditionele trouwpak zie je meer stijlen opkomen. Unieke stoffen en kleuren, vintage trouwpakken zie je steeds meer gedragen worden op de speciale dag. Bij de keuze is het, het belangrijkste dat de bruidegom zich er goed in voelt.

Tips

Of je uiteindelijk een traditioneel, vintage of groen pak uitzoekt we hebben een paar tips voor je.

  • Bezoek een kleermaker om het pak om maat te maken. Het is dé speciale dag, dus je wilt er perfect uitzien. Laat het pak op maat maken, zodat het perfect aansluit bij jouw lichaam.
  • Kies voor een pak van natuurlijke vezels. Wol en katoen zijn beide ademende materialen die je comfortabel houden op de grote dag.
  • Match de accessoires zoals stropdassen, riemen en schoenen bij de outfit. Je wilt het complete plaatje perfect hebben.

Oftewel, als jullie op de grote dag in stijl willen trouwen, vergeet dan ook de outfit van de bruidegom niet! Met een beetje onderzoek vind je de perfecte stijl voor jullie beiden. Veel plezier met winkelen voor de trouwpakken!