men on mountain
May 18, 2022

Tip voor de zomer: nieuwe heren schoenen

By admin

Tegenwoordig wordt er ook van mannen een stuk meer verwacht van hun uiterlijk, en dan met name van de kleding die zij dragen. Vroeger werd daar door de meesten minder op gelet, en kon je nog wegkomen met een snel bij elkaar geraapte outfit, maar tegenwoordig wordt dat minder geaccepteerd. Waar veel mannen bij de samenstelling van hun outfit echter meestal niet lang genoeg bij stilstaan zijn hun schoenen. De meeste mannen hebben slechts 2 of 3 paar sneakers, waarmee ze elke outfit combineren. Dit is zonde, aangezien bijvoorbeeld zwarte mocassins heren een compleet andere look kunnen geven. 

 

Het belang van de juiste schoen

Simpelweg een paar witte of neutrale sneakers zijn tegenwoordig dus niet meer voldoende. Er is dan ook veel te ontdekken voor de meeste heren bij het kiezen van een nieuw paar schoenen. Deze kunnen namelijk van de ene kant een outfit juist complimenteren, door bijvoorbeeld een zomerse twist te geven, maar ook een contrast vormen met de rest van de kleding. Let wel op kleuren: deze kunnen al snel gaan vloeken, zeker wanneer je een kleurrijke outfit aan hebt! 

 

Nieuwe mocassins

Als man is het dus van belang om te kijken naar schoenen die buiten je normale, standaard outfit vallen. Denk bijvoorbeeld eens aan een paar mocassins van https://moccasino.com/nl: dit zijn zomerse schoenen die erg makkelijk aan te doen zijn, vaak enorm comfortabel lopen, en alsnog bij veel outfits een goede toevoeging kunnen zijn. Vaak komen ze in verschillende, maar vaak neutrale kleuren, waardoor het ook bij kleurrijke kleding al snel een goede match vormt. Het is wel van belang om te investeren in een goed paar: niet alleen vergroot dit het comfort enorm, maar het zorgt er ook voor dat je jaren met een paar kan doen.